Koulutus pidetään taas vuoden 2018 aikana!

Droneista tai tarkemmin miehittämättömistä ilma-aluksista maatalouden käytössä on puhuttu jo jonkin aikaa ja ne ovatkin hiljalleen yleistymään päin myös peltojen yllä. Laitteiden arvo ja sen mukana esimerkiksi kuvien käyttötarkoitus vaihtelee suuresti. Tavoitteena voi olla kasvustojen seuraamisen tarkentaminen tai vaikkapa lehtivihreän määrätiedon ulos saaminen kasvustosta täsmälannoitusta varten. Ammattikäyttöönkin soveltuvien laitteiden hinnan aleneminen on mahdollistanut dronejen arkipäiväistymisen maatiloilla. Haluatko oppia lainsäädännön dronejen taustalla ja dronen lennätyksen muiden alan ihmisten seurassa? Ilmoittaudu kurssille!

Aika ja paikka
15.8.2017 klo 17-21
Ilmajoen koulutila, Ilmajoentie 525, Ilmajoki

Kohderyhmä
Maatalousyrittäjät ja muut kiinnostuneet.

Tavoite
Osallistujat ymmärtävät dronen lennättämiseen liittyvän lainsäädännön ja dronejen nykytilanteen maatalouskäytössä. Osallistujat osaavat suunnitella lentoreitin etukäteen esimerkiksi peltolohkon kuvaamiseen sekä lennättää dronea ja kuvata dronella.

Esitiedot
Kurssille ei vaadita mitään esitietoja.

Koulutuksen hinta
20 €

Ilmoittautuminen
www.atko.fi
jori.lahti@seamk.fi
p. 0406807216

PÄIVITYS(7.8.2017): Tämä koulutus on täynnä. Ilmoita kuitenkin mikäli olet kiinnostunut, koulutusta voidaan järjestää myöhemmin tai samana päivänä päiväsaikaan, riippuen osallistujamäärästä.

Tässä koulutuspaketissa ei keskitytä otettujen kuvien käsittelyyn ja tarkasteluun. Käsittelystä järjestetään erillinen koulutuspaketti talvisaikaan.

Categories: Koulutukset