Pellon pinnan muotoilun tärkeys on aina tiedostettu, mutta vasta viime aikoina siihen on haasteellisten vuosien sekä tekniikan kehittymisen jälkeen herätty kunnolla. Haluttaessa varmentaa sadon onnistumista ja laatua sekä korjatessa viljelytekniikoiden puutteita, pellontasauslanaus on yksi lisäkeino viljelijälle olosuhteiden hallinnassa. Tavoitteena on ymmärtää pellontasauslanauksen mahdollisuudet, rajoitteet, etukäteissuunnittelun merkitys, Trimblen GPS-perusteisen Field Level II –järjestelmän perusasetukset ja käytännön harjoitus pellolla.

HUOM. Koulutus ei vaadi mitään sitoutumista, koneen ostamista tms. vaan koulutus toimii erityisesti tietolähteenä esimerkiksi pellon tasausta harkitseville. Koulutuksen alussa ollaan luokkatilassa, jonka jälkeen siirrytään pellolle käytännön harjoitukseen maantasauslanalla.

Aika ja paikka
25.10.2018 klo 12-16
Ilmajoen koulutila, Ilmajoentie 525, Ilmajoki

Kohderyhmä
Maatalousyrittäjät, urakoitsijat ja muut kiinnostuneet

Tavoite
Osallistujat hahmottavat pellon pinnan muotoilun merkityksen ja sen rajoitteet sekä osaavat GPS-perustaisen pellontasauslanauksen peruskäytön. Lisäksi osallistujat ymmärtävät ja hallitsevat työtehtävien tiedonsiirron toimistokoneelle.

Kouluttaja
Ville Ketomäki

Koulutuksen hinta
20 €

Ilmoittautuminen
www.atko.fi
jori.lahti@seamk.fi
p. 0406807216

Categories: Koulutukset